top of page
1204351.webp
popravek.jpg

Dobrodošel/la med Nebesne plesalce/Sky Dancers!

Nebesni plesalci plešejo po oblakih realnosti. Drznejo si drseti čez prostranost neba in pristajati na vseh obrazih realnosti, ki lebdijo na nebu. Z vsako realnostjo zaplešejo svoj popolni ples, vendar vedno znova in znova odplešejo naprej in poljubijo nov obraz.

Nebesni plesalci so nebo samo v svojem večnem plesu.

V tem sklopu delavnic posredujem vse moje izkušnje mistične senzorike in anatomije realnosti ter razpiram intimen prostor za poglabljanje in raziskovanje skrivnosti "kdo smo" in "kaj (vse) je telo življenja". Potovali bomo čez najbolj goste predele realnosti in odkrivali najbolj subtilne. Predvsem pa se bomo ustavili, odložili vse, kar vemo, da bomo lahko videli in okusili tisto najdragocenejše - kar zgolj je, tukaj in sedaj. S tem, kar je, bomo zaplesali svoj ples.

Delavnice potekajo ob odprtem ognju v divjini posestva Jasen. Narava in ogenj sta najbolj podporna elementa pri kontemplativnih procesih in notranjih razpiranjih. 

 

Delavnice so ob torkih, s pričetkom ob 20.00 uri. Za prijavo me kontaktiraj.

 

V mesecu se bodo odvrteli 4 sklopi, ki podpirajo drug drugega in ponujajo različne vhode:

1.  Prvi torek v mesecu - delo s kontrakcijami v telesu

Osvobajanje zamrznjenih psiho - fizičnih energijskih zastojev, ki nas držijo v "loopih" vzorcev in blokirajo svoboden pretok življenja skozi nas. Z vsako od kontrakcij bomo zaplesali tudi (subtilni) ples, da se začne energija v tem predelu gibati in "božati" pozabljen, zamrznjen del nas samih.

2.  Drugi torek v mesecu - ples po obrazih realnosti:

Pozornost bomo usmerjali na različne centre in vhode telesa, ki odpirajo in podpirajo določene realizacije in okuse realnosti. Delali bomo predvsem v parih, kjer zavest zrcali zavest, zavest odpira zavest in jača s tem prisotnost ter dostop do prebojev.

3.  Tretji torek v mesecu - kontemplacija v tišini ob ognju:

Tišina, ustavitev in prosto padanje vase so najpomembnejši elementi kontemplacije. To je temelj duhovnega raziskovanja. Podpora skupnega polja zavesti (emanacija) in ognja so pri tem neprecenljivi.

4.  Četrti torek v mesecu - zvočno potovanje:

Odprli bomo svoj glas in pustili, da tok energije svobodno teče skozenj. Ob tem se dogajajo zdravljenja, razbijajo notranje blokade, odpirajo tudi mistična izkustva, predvsem pa okušamo spontanost in inteligenco toka življenjske energije, ki v bistvu kreira in usmerja naša življenja - le umakniti se mu moramo s poti.

V primeru slabega vremena posamično srečanje odpade.

Priporočen prispevek za srečanje: od 5 do 10 Eur (sliding scale).

bottom of page